Saradnja institucija za zapošljavanje BiH i Mađarske

Bez autora
Apr 06 2010

Agenciju za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine posjetit će delegacija Nacionalnog ureda za zapošljavanje i socijalne poslove Mađarske. Osnovni razlog ove posjete je potpisivanje protokola o bilateralnoj saradnji između tih institucija i razmjena iskustava i znanja o tržištima rada Republike Mađarske i Bosne i Hercegovine. Protokol je rezultat je višegodišnje prijateljske saradnje i želje da se ona i formalno ozvaniči. Protokol o bilateralnoj saradnji će biti potpisan sutra u prostorijama Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine.

Saradnja institucija za zapošljavanje BiH i MađarskeAgenciju za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine posjetit će delegacija Nacionalnog ureda za zapošljavanje i socijalne poslove Mađarske.

Osnovni razlog ove posjete je potpisivanje protokola o bilateralnoj saradnji između tih institucija i razmjena iskustava i znanja o tržištima rada Republike Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Protokol je rezultat je višegodišnje prijateljske saradnje i želje da se ona i formalno ozvaniči.

Protokol o bilateralnoj saradnji će biti potpisan sutra u prostorijama Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik